waaaa ..

   Holla , pe kabo semua ?? sihat ??  Dah lame aku tak mengupdate blog yg burok nih .. sampai bersawang dibuatnye lah ! Jari jemari aku pon dah lame tak menaip .. oke , siyes .. cliche betol pembukaan entri kali ni .

  Alhamdulillah ,, dah 2tahun 5bulan aku berkecimpung dalam dunia pembloggeran nih .. Dah macam-macam blogger yg aku jumpe (not face to face) . Ramai dikalangan friends aku di Pesbuk adalah blogger . Bukan nak bangge ,, cume ingin memberikan information jer kat korang .. Walaupon dah 2tahun lebih wat blog nih , kekadang aku tak de idea langsong untuk mengupdate blog nih and kekadang malas giler nak update .. Sekarang ni pon aku tengah tak de idea sampai tajok pon tak tau nak letak ape .. hahaha ! oke , 

  The End


p/s : entry terakhir untuk bulan nih .. 



1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest