Persamaan Mat rempit dan Blogger



  • Mat rempit bile wheelie , orang tenguk , orang tepuk . Blogger lak blog tu mesti nak semue orang tahu . Orang bace , orang komen .
  • Mat rempit suke modified moto , operate enjin , touch up sane , touch up sini , setting sane , setting sini  .. Baru nampak power dan laju . Blogger lak wat blog letak macam-macam plugin , tukar itu , touch up itu .. Baru nampak lain dari yg lain dan professional.
  • Mat rempit dapat publisiti meluas , Media yg bagi name , media yg agungkan dan media yg galakkan anak muda jadi mat rempit . Sekarang , orang media banyak dapat info dari blog . Kekadang kat paper ade ruangan khas untuk blogger , and kekadang gaye penulisan blogger lagi hebat dan lagi gempak daripade orang media . 
  • Merempit adalah hobi mat rempit dan berblogging adalah hobi blogger
  • Mat rempit suke cabar polis , main kejar-kejar dengan polis dan tak takot undang-undang .. tak pena kene tangkap . Blogger lak suke cabar polis , cabar kerajaan dan juge tak takot undang-undang . Silap hari bulan kene tangkap , masuk lokap , masuk ISA

P/s : kredit to OhTidak


    1 ulasan:

    1. Pengen yang lebih seru ...
      Ayo kunjungi www.asianbet77.com
      Buktikan sendiri ..

      Real Play = Real Money

      - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
      - Bonus Mixparlay .
      - Bonus Tangkasnet setiap hari .
      - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
      - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
      - Cash Back up to 10 % .
      - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

      untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
      - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
      - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
      - WHATSAPP : +63 905 213 7234
      - WECHAT : asianbet_77
      - SMS CENTER : +63 905 209 8162
      - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

      Salam Admin ,
      http://asianbet77.com/

      BalasPadam

    kutukan korang

    Related Posts with Thumbnails
    Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest