Senangnya dalam hati

Assalamualaikum ,, 

Akhirnye slip result yang aku nanti-nantikan sejak azali lagi dah pon terselit di dalam buku latihan geografi tingkatan 3 di dalam bilik aku . Ini disebabkan aku tidak mencapai ape yang family aku inginkan .. sob sob ..Ah takper SPM masih lg setie menunggu aku .. Wait for me yaw ! Huh oke siyesly sebenarnye family aku takde cakap pape pon pasal result aku tuh ,, walaupon aku cume dapat 6A2B1D ! Tapi diorang still lagi cool .. hahaha ! sayang korang !

Change topic
Tepat pukol 8.00 malam tadi ,, my mum ajak aku pergi balik kampong yg terletak di Sg. Lurus untuk menghadiri majlis BBQ bersame saudara mara ku .. balik kampong yer ? hahaha .. tak sedo jarak antare rumah dye dengan Sg. Lurus tak sampai 1km .. wakaka !! walaupon tak ramai yg join disebabkan masing-masing terlalu fokus menghadap IDOLA KECIL , tetapi majlis tu tetap happeniing !

Cukop setakat ini sajer .. aku kekurangan idea .. bye
Assalamualaikum ..

4 ulasan:

  1. congratz..ok pe 6a.aik yg tergelincir tu ape? bhasa arab ke? kekeke

    BalasPadam
  2. @AesyaZealous : haah .. hahaha !! orang jawe la katekan .. ngee

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest