Contest Cari Ayam

Assalamualaikum ,, Salam sejahtera dan salam 1Malaysia .

     Tahun ini merupakan tahun pertama dan terakhir aku di Form 3 .. memang pon .. Wakaka !! Banyak betol kenangan tawar dan manis sepanjang aku di SMKS .. Sebenanrnye aku mule bersekolah di SMKS semase aku form 2 ,, Sebelum nih aku sekolah kat sekolah agama . After that barulah aku sekolah kat SMKS .. Seriously , mase aku form 1 memang NERD gile ah and belajar pon memain coz lame lg nak PMR .. Dengan seluar yg dipakai mencecah ke perot ala-ala AR Tompel gitu akhirnya aku berjaya meloloskan diri untuk berpindah ke SMKS .. Ngee~ Masuk form2 pulak aku dah start belajar dengan tekun .. tapi bila ujian jer hamek ko ! 3A pon terkial-kial nak dapat .. menyesal tak sudah aku sebab tak belajar dengan betul mase form1 . Hahaha !! Aku akan sentiase mengingati kejadian-kejadian yang berlaku sepanjang aku di SMKS .. Sebab ianya telah menjadi satu sejarah yang tak akan berulang .. Dan teramat susah untuk di play again .. hehehe ..

Back to the title


     Sekarang ni aku tengah menjalankan misi untuk mencari  ayam-ayam Ayeem yang dah hilang entah kemane .. Thanks to Oshin because tagging me .
Jawapan :

Kelabu = D
Ungu = M
Oren = I
 Hijau = H

Ayam-ayam Ayeem menghilang kerana diorang pergi melancong ke Eropah untuk bermain salji dan menyambut kirsmas


P/S : 23/12 dah dekat !

12 ulasan:

  1. hahaha..ngek..ape motif mu mengetag diriku disini wahai akip...huhuhuhu

    BalasPadam
  2. thanks join bro! siap ade entry yg tak berkenaan lg. haha

    BalasPadam
  3. @hudahazwani : saje jer .. hehehe

    BalasPadam
  4. @Ayeem Jemain : hahaha !! saje nak panjangkan entri .. welcome

    BalasPadam
  5. Wah, sama tunggu result PMR nanti! T_________________________T

    BalasPadam
  6. ade ek contest cari ayam?
    form3? mude lg...

    oh ye, 1st time here..cool blog..

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/miracle-does-exist.html

    BalasPadam
  7. http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html


    new contest :D

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest