My first contest .. !!


    Assalamualaikum ..
Jawab salam dulu baru boleh continue bace entri ni .. Hahaha !! Asyik korang jer yang buat contest .. Kali ni aku pon nak jugak buat contest .. Ngee .. ! Gedik tol !! Orang lain buat contest dia pon sebok nak buat .. Tak paham aku .. ! Seperti yang aku tulis kat title entri nih .. Ini merupakan contest aku yang pertama .. So, aku harap sangat yang followers aku yang begitu 'setia' lagi 'baik hati' dan 'penyayang' ni dapat melapangkan sedikit masa mereka untuk join ini contest .. Korang sepatutnya berterima kasih kat aku sebab aku dah puji korang semua .. !! hahaha .. ! 

Cara-cara untuk join ini contest 

     + Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu ..
     + Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
     + Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut
     + Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
     + Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
     + Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera
     
Tarikh tutup contest ini adalah pada 17/1/2011
Jadi korang semua mempunyai masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 

Pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah .. !!
Banya-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM10
Hadiah Ketiga - Topup RM5   


P/S : Misi membalas dendam berjaya !
 

121 ulasan:

  1. haaha.. balas dendam??? hahahaha

    BalasPadam
  2. contest....
    hurm.... lamanye nak dapat top-up...
    nak sekarang.... ngh kering...!
    ahahahaha....

    BalasPadam
  3. http://dabuldahi.blogspot.com/2010/12/aku-mau-topup-free.html




    cwk dah join. cepat ar bagi topup!! cepat arrr

    BalasPadam
  4. dah join..

    http://diaryhati-nur.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    (=

    BalasPadam
  5. ok..dah siap entri..

    http://lalazarryn.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  6. salam... dengan senang hati saya join yer...

    http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  7. DA CIAP!!!
    OOO..MAU BALAS DENDAM EA???
    NAH AMEK NIH,,
    http://miszzatty.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  8. ok,da siap..
    http://greyd0lphin.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  9. salam..ezzat nak join jugak!!!

    http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    id follower : nurezzat ezzattie

    thanksss! =)

    BalasPadam
  10. salam..

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html
    TQ

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum

    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  12. salam. miza join,

    id follower: miza yusof
    link: http://haycontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    TQ :)

    BalasPadam
  13. http://hilmancool.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-top-up.html

    BalasPadam
  14. harap2 dapat la menang top up tu.....

    http://hilmancool.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-top-up.html

    BalasPadam
  15. join ya, 4llower ke-230 kamo

    n my link

    http://mynemie.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    hehe..tQ

    Assalamualaikum.

    BalasPadam
  16. salam...dh join..

    follower ke-231

    http://evydyana-poohtigger.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    Aku mahu topup FREE!!

    BalasPadam
  17. owh..ramai yg buat contest sekarang ni. aku je belum menyusul walaupun dah lama war-warkan nak buat hehe. ada masa boleh join contest ni :)

    BalasPadam
  18. ok..sy da join! sila cek yep! ^_^

    http://xylenedz.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  19. http://brokoli-una.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    look!!!..done..=D

    BalasPadam
  20. DH JOIN

    http://gallusgalluslovecontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  21. saya join!jom terjah sini!

    http://quqasihqumyself.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topap-free.html

    BalasPadam
  22. sy dtg join..

    http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  23. salam

    me join

    http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  24. salam zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  25. salam , beskod join contest ni :)

    http://beskodpowerb.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  26. salam..

    ya dah join

    http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup.html

    BalasPadam
  27. salam...
    ummi zayda join..

    ID:ayah zaidi & ummi zayda
    FB:zaida ahmat

    http://alyahafiz.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  28. eika da join . rjin2 lha tgk yea :))


    http://epilogkisahku.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  29. ruby dh join :)
    http://rubyncontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  30. da join da.. :)

    http://intannurazlin.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  31. http://dcutygurlz.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  32. Yana suda join ^.^
    http://waystocheersmeup.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html
    maaf lambat join (; busy. btw, thanks tag me ..

    BalasPadam
  33. Telah join..hehe
    http://nadzmy88.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  34. saya dah join. jenguk jenguk la ^^

    http://booboo-chacha.blogspot.com/2010/12/contest-aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  35. http://outofsyafiqahcontrols.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    ha bro, cheq join na.

    BalasPadam
  36. pakcik pakcik. da join dah contest ini
    http://blogbudakcoklat.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  37. NAK JOIN !

    http://sikatakbiru.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  38. hello :) saya JOIN !

    http://thisisstoryaboutdee.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  39. http://fardiyana94.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-top-up-free.html

    pu3 dah join contest nie dik..
    silakan melwt ke blog sye..
    =0

    BalasPadam
  40. hi..

    joined!!

    http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  41. saye join.excited nie
    http://mrsbaget.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  42. dah join

    http://seliparburok.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  43. http://rina-mohsar.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topap-free.html

    rina join !! xD

    BalasPadam
  44. Saya join jugeee yeh :)


    http://melovepeanutbutter.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  45. cik eyka join ye ^^
    http://airashiieyka.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html
    mntk2 la de luck maen contest topup2 ni =P

    BalasPadam
  46. sy join :)

    http://dieyna-afieyna.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  47. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  48. join join join !


    http://lil-monstergirl.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    XD

    BalasPadam
  49. bip bip. nak join :)

    http://something-hiding.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    i wish i had a luck on this contest :D

    BalasPadam
  50. yuyue join..toink..toink..^_^
    http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  51. syera join blog Abang besar ni ..


    jom ke sini ...



    http://syerasenyumsayang.blogspot.com/2010/12/kontest-2-nak-topup-free.html

    BalasPadam
  52. saya da join ;)

    http://aq-cahaya.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  53. http://royekyn194.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topap-free.html

    ALAMAK, sorry sorry..tlambat letak url entry d sini..
    well, memeriahkan majlis...da follow sume.
    kalw de pape salah inform ek.

    wish all of u GOODLUCK ;)

    tanx tuan tanah.hehe

    BalasPadam
  54. saya JOIN :)
    http://sitifairuz94.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  55. Ya Allah , sesungguhnya besar rezeki ini . HAHA . wawa join tau ! : http://wawathegewdix.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  56. EHEM!

    pilih kasih la sikit ... nak topup.
    =O ehee. satgi join. esok mau balik kmpg japp.

    BalasPadam
  57. ain join , http://ain-ainea.blogspot.com/2010/12/contest-aku-mahu-topap-free.html

    BalasPadam
  58. Saya dah join.

    Untuk ke link saya tekan sini: http://elementofmonster.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    Dah tag 2 orang, 1 lagi saya tak dapat LIKE fb awak sebab saya tak ada Fb, harap dilonggarkan.

    Assalamualaikum. :)

    BalasPadam
  59. http://funkiefairuz.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    joining . wassalam . :)

    BalasPadam
  60. http://uni050.blogspot.com/2010/12/assalamualaikum-semua.html

    BalasPadam
  61. http://emmileen.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  62. saya join

    link:
    http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    :D

    BalasPadam
  63. http://endlessteardrops.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    im joining :))

    BalasPadam
  64. http://yasyahierastory.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topap-free-d.html

    hye..saya join yerp :)

    BalasPadam
  65. ogy join

    http://ogy2112.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  66. BRO JOIN

    http://taufidris.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  67. saya ada join !

    http://aisyasakura.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  68. http://skymobileirc.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  69. salam kenal,saya join ya

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    tq

    BalasPadam
  70. dah join!

    http://chentahatishira.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free-xd.html

    BalasPadam
  71. assalamualaikum.
    sy join (:

    http://penggemareskrem.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topap-free.html

    BalasPadam
  72. http://shortstorydiba.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html


    DAH JOIN.

    BalasPadam
  73. salam,saya join ya

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    tq

    BalasPadam
  74. huish! ramainya yang join! btw, just try my luck.
    nah! http://faryzzatheturquoiselover.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html
    :)

    BalasPadam
  75. Saya dah join

    http://join-giveaway.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  76. follow pon dah...like pon dah..so,,nah link nye..hehhee

    http://dilah90.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  77. assalamualaikum..
    miera join

    follower ke 342:miera momo chan
    link
    Aku mahu topup FREE !!

    BalasPadam
  78. done...semua dah buat da

    http://atiqsalleh.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  79. nur joined
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html
    nurhafiz2009@yahoo.com

    BalasPadam
  80. Saya join

    http://kasihfarhana.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  81. join!

    http://miszshukeshuki.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  82. sy join !! ;D

    http://cometsarecute.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  83. salam . saya join . :)
    http://pinka-pinky.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  84. http://farhanasahri.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  85. eh, arol pun nak join jugak! hehe.

    http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    :)

    BalasPadam
  86. ehhh,buatt la pemenang dpt seratusss...
    saye mesttii join 44 kali!!
    heheheheheheh

    BalasPadam
  87. njak join gak .
    ni link sya ./
    http://fiestory.blogspot.com/2010/12/contest-aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  88. kila join

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  89. ika join!!!

    http://gancontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  90. sangat ramai~
    ini ya:

    http://cahayafarihin.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  91. im done! :)
    http://zahrapazim.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  92. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  93. arol sudah tukar URL blog.

    URL lama : http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    URL baru : http://arolgiveaway.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    :)

    BalasPadam
  94. SaLam..saya joinnnn...

    http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  95. qard join

    http://qard91.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  96. salam..ifa join yaa

    id follower n fb: tiefazatie
    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    tq!hee..=)

    BalasPadam
  97. assalamualaikum

    join sama

    http://seindahbayu.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  98. Assalamualaikum tuan blog. Baru join contest ni.huhu.

    http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    salam. :P

    BalasPadam
  99. salam.

    syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    tQ~

    BalasPadam
  100. ok..
    sy dah j0in..
    h0pe bertuah.. =P

    http://hernameisyaya.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  101. join juga

    http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  102. wahh... menarik ni...
    ada msa lagi ni...
    ceqla nak cuba2 jugak la :)





    http://www.penanti.com/contest-blog/domain-hosting-percuma-dari-penanti-com/

    BalasPadam
  103. aku mahu topup free..hehe.. :)

    http://atentiqa.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    hope i'm lucky.. ^_^

    BalasPadam
  104. dah join!!

    http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    nak topup. heee

    BalasPadam
  105. Dinaz pon terigin nak join contest ...heeee..

    http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  106. saya dah join..:D

    http://bantalbucukecar.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topap-free.html

    BalasPadam
  107. sye jugak dah join! hope dpt topup free...hee

    http://psychomantiss.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  108. http://honeymadulebah.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    suda join :)

    BalasPadam
  109. join gak
    http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  110. salam.
    attoae p0m join gak your contest. insyAllah ada rezeki blh dapat top4 free. hehek.

    jemput usha ek.
    http://att0ae0chre.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-top-up-free.html

    tengs.

    BalasPadam
  111. joined! :P

    http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  112. http://al-kal.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    saya dah join :)

    BalasPadam
  113. salam..me join..entri autopublish jam 7.12 pagi nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    kalau link tak valid, gitau ek..thanks

    Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

    BalasPadam
  114. ping!ping!
    join jugak..
    http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/my-first-contest.html

    BalasPadam
  115. da joinnn

    http://blog-contestku.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  116. salam.. sy join

    http://anisahsofiah.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    tq :)

    BalasPadam
  117. adakah yang terakhir??

    http://kucingrilek.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

    BalasPadam
  118. sudah sudah..
    http://eliswanie.blogspot.com/2011_01_01_archive.html#5391375273945925059

    BalasPadam
  119. alamak..terlepas!@@!!!!

    takpe r..nak tumpang lalu je la..

    http://eddysyrol.blogspot.com

    http://pena-pujangga.blogspot.com

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest