1st Time

    Thanks to Miss Zaty yang merangkap senior aku di tempat aku belajar sebab telah mengetag aku .. Bak kate pepatah yang dicipta oleh aku sendiri


So , lepas nih siap sedie lah bile kene tag dengan aku yang berhati mulia yer Miss Zaty .. *winkwink* hehehe .. okay .. ni dia soalannyer ..

1.Adakah anda rase anda HOT?
      Ya aku rasa aku HOT ,, sebab kipas kat belakang aku ni tidak dihidupkan

2.Update wallpaper yg anda guna sekarang ?
       Taknak !

3. Cerita about this wallpaper.
      Semalam aku jalan-jalan ,, dan ternampak wallpaper ni didalam bakul sampah ,, jadi aku amik dan aku           guna
4. Kali terakhir makan pizza.
       Semalam .. macam dah tau-tau je kan ?
5. Lagu terakhir yg anda dengar ?
        Lagu Negaraku ..

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?
         Memasak dan bermain bola sepak di dalam game ..

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama ape ?
        err .. kalau family diorang panggil 'uda' kalau kawan pula 'akip' kalau kawan yang baru kenal pulak 
        'hairil' .. dan ade jugak yang panggil aku 'humblemodest' ..

8. Tag lagi lima orang 

9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?
      My senior
10. Katakan sesuatu kepada orang nombor 5
      Sory coz tagging you
11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?
         Dengan keluarga dia .. 
12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?
         Same jer kot dengan nombor 3
13. Kata kata cinta kepada orang nombor 4 
         emmm ... hye
14. Berikan 4 fakta mengenai orang yang anda tag 
         - Diorang warganegara Malaysia
         - Diorang Islam
         - Diorang followers aku
         - Diorang makan nasi

Akhirnye selesai jugak !! 

P/S : Ingin memiliki DSLR ..

9 ulasan:

  1. hehehe .. tengok ah sape
    wakakaka

    BalasPadam
  2. tq sudi tag :) akan di jawab sebentar lagi.

    BalasPadam
  3. haha lawak la..

    senyum sensorang bace ni

    BalasPadam
  4. tq tag..nnti feeza jawab..:)

    BalasPadam
  5. @nulhazwany abdul malik ape yg lawak ? inform sket ..

    @+feeza+ oke2

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest