GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL

Assalamualaikum , Salam sejahtera dan salam 1Malaysia ..

Semalam aku dan kawan sekelas aku bermain bowling di pavilion batu pahat ,, Perghh ! sporting habis ah Seramai 19 students n sowg cikgu kalau tak silap aku yg join .. satu lagi reunion dah pon dijalankan
reunion untuk kawan-kawan sekolah rendah bila pulak ? itu aku tak tahu .. kite tengok jer mastermind nanti 

ini lah dia Pavilion batu pahat .. wakaka !

Back to the title :

Aku telah ditag oleh Elyn yang merupakan salah satu geng bloggers aku .. thanks yaw !
siapa yg nak ipod shuffle ni sile click sini ..
ipod shuffle woo ! hahaha ! dah lame jugak aku nak bende alah ni ! tapi kementerian kewangan aku tak mengizinkan .. haha so sad

 
P/S :
Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 dan selamat kembali ke sekolah .. !!

2 ulasan:

  1. thx erk coz tag..
    nti pu3 wat k..

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru !
    dengan ucapan....
    semoga menang ipod itu =)
    err~
    akhir kata....
    selamat kembali ke sekolah...hehe~

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest