Contest: Ada apa dalam tuh

 

   Aku ingin mengucapkan Happy Besday kepada cik bambam yg telah jatuh pada hari ini bersamaan 7/12/2010 dan 1 Muharam . .. Ngee ~ Aku ditag lagi !! kali ini aku ditag oleh Aesya !! Thanks ! Asek kene tag jer . Agaknyer sekarang nih musim mengetag orang kot . . urmm . .  Syarat-syarat untuk join contest nih :
  • Kene jadi follower cik bambam
  • Letakkan banner yg berwarna itam tuh kat sidebar dan juge post korang ( pastikan post tersebut bertajuk Contest: Ada apa dalam tuh )
  • Tag 3 orang blogger
  • Link kat post korang kat komen cik bambam
  • Tarikh tutup contest ini adalah pada 12 Dicember 2010

Oke , Now let me guess jawapan nyer ialah garam hohoho . . . 
agak susah nak meneka sebab aku nih bukan nyer magician hahaha !! Hint pulak takder sebab tuan punyer blog nak kite semua pikir ape yg ade dalam bende alah tuh . . huh ! takper-takper


p/s : oke , now baru lah ade laki . . hahaha ! :D . . Perlukah aku buat contest macam mereka ?? sila jawab . .. 

4 ulasan:

  1. thanks 4 join..!banner xde pon?syarat no 7 pon x buat..heh~ and hint ada kat sinunnn..siap buat sticky post lagi.. :P dah update nnt let me know k.. :)

    BalasPadam
  2. oke . . .hehee terlupe nk letak la

    BalasPadam
  3. @Cik Su taknak join ker ? jom ah join

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest