Blog Larian ??



BlogLarian merupakan salah satu cara yg pantas untuk berblogwalking dan sekali gus boleh meningkatkan trafik blog korang semua . . sebelom aku cerita lebih panjang sepanjang lebuhraya plus , aku dengan merase sangat bangga dan terharu ingin mengucapkan terima kasih kepada Tuan Penasihat yg telah mengetag aku buat kali pertama bg beliau dan juge buat kali ketiga bg aku . . . aku da agak da sekarang nih musim mengetag orang . . bile aku pergi mane blog jer aku ternampak seseorang mengetag seseorang . . hahaha ! teruskan usaha korang semua . . Aku taknak halang !


"Saya suka berblogwalking kerana..."
 For your information , ayat yg kat atas tuh merupakan ayat yg aku kene lengkapkan. . korang semua mesti nak tahu kan kenapa aku suka berblogwalking ?? hahaha :D !! Aku suka berblogwalking kerana aku ingin meningkatkan trafik blog aku dan aku juga ingin blog aku nih di kenali oleh semua blogger-blogger yg ade kat Malaysia .. hohoho ! Dan juga aku ingin meluaskan aku punyer pemikiran supaya otak aku ni dipenuhi dengan info-info yg berguna hohoho ! Nerd sungguh ayat ku ini ! c:

Now it's my turn to tag 5 orang blogger yg bertuah . . 
ni lah dye 5 orang blogger yg bertuah :

http://akukeini2.blogspot.com/ 

p/s : Tolong doa kan aku mendapat keputusan yg cemerlang di dalam PMR yg akan keluar keputusan nyer tidak lame lagi . . Wish my luck oke !  Aku di dalam ketakutan sekarang

8 ulasan:

  1. thanks..!! :P nanti cik bambam buat k!btw..gud lucks 4 ur PMR! :)

    BalasPadam
  2. ops..cik su di tag..ok..nanti cik su buat

    BalasPadam
  3. PMR gempakk punye..
    byk2 kn berdoa ye dik
    ;">

    BalasPadam
  4. InsyaAllah ..
    redha je la nnti

    BalasPadam
  5. da daftar kat admin tak?setakat ni yg post sblm 10 dah masuk semua

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest