Diriku bukan Dirimu

hahaha..!!OK post kali ni menceritekan mengenai aku..hahaha!!hahaha!!LOL!!aduuuyaii!saket prot aku ngok cerite Bujang Sepah Silalalitamplom ... nak ngok ceritenyer ?? haha! Korang click kat sini...tapi korang dapat ngok pendek jela..aku dapat ngok yg full punyer..Wakaka!ehh..! Stop!!back to the title..

  Kenape aku mahu jadi blogger??hahaha!!gOod question..aku mahu jd blogger sebab aku ngok blogger-blogger nih ramai yg pmpuan..tak cayer??korang ngok gmbo-gmbo nih..tapi aku rase bukti nih xbape kukuh la..huhuhu..

Ni folowers-followers dari blog aku..

Ni pulak follower-follower dari Zack
Kalau korang perhatikan betol-betol kebanyakan yg follow kedue-due blog nih pompuan...betol tak??hahaha..!!aku bukan nyer nk ckp yg kedue-due blog nih menarik perhatian pmpuan tapi hakikatnyer ramai pmpuan yg menjadi blogger..sebab??aku pon tak tahu..hahaha!!Dengan itu aku menyeru kepade semue lelaki yg ade kat dunie nih janganlah korang merempit or melepak lebih baik korang join blogger nih..ade faedah nyer..wakaka!!

Bersambung ...

6 ulasan:

  1. memang pompuan ramai..rasa macam awek keliling pinggang plok

    BalasPadam
  2. ahh ! lol bukan bangge . .
    tp . . . .er . .. ermm ..
    SYOK !! wakaka !!

    BalasPadam

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest