windows 7


Memang sudah terlintas nak gunakan window 7 untuk tahun 2010 ni, tapi cuma tunggu masa je. Bak kata orang, "ada external, kita jalan". Bukan apa, keje banyak dalam PC, kalau nak format pun mesti format semua sekali baru lah fresh orang kata. Tapi biasa lah kan, orang cakap malang tu memang tak berbau, bangun pagi tadi area-area lepas suboh, PC tak boleh nak on. Memang dah nak jadi tu jadilah (format C je la jawabnye). Ape lagi, lantas CD window 7 dimasukkan dan reboot!! Beware ye kawan-kawan, window 7 need RAM at least...
2GB, kalo tak, memang jam la PC kalian. Tambahan pula window 7 ni still baru and masih memerlukan activation crack. Activation crack ni sangat penting, kalau tidak nanti keluarlah belon yang mengatakan, "please activate your windows" and lama-lama dia akan jadi "your windows are not genuine".



::Preview Window 7, menarik bukan??::

So, apa tunggu lagi kalian, jom bertukar kepada yang baru!! Window 7 ultimate, sape-sape yang nak installer crack activation tu @ 7 loader boleh roger editor.
P/S : Jangan gune windows vista...byk virus

Tiada ulasan:

Catat Komen

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest