ManggaAd

ManggaAd yang dipasang di blog Chokilala dah mula menunjukkan hasil.tahniah diucapkan...bile aq bace mengenai entri MangaAd kat chokilala aq tertarik utk menjOinkan diri aq utk menjadi publisher MangaAd nih..sebenarnya aq jles ngok dye..sbab tu aq menjoinkan diri aq...ngeh ngeh ngeh


       Jadi, harini aq join dan tengah mencuba untuk dapatkan seberapa banyak earning supaya aq dpt beli dslr seperti kat post aq sebelum ni [click here]...hehehehe..seperti yg korang semua lihat earning aq maseh lg RM0.00..baru jer join mestila kosong betol ark..??sebenarnya ManggaAd ni baru lagi. Advertiser or  iklan-iklannyer pon tak banyak sangat lagi, even blogger yang register pun tak ramai sangat lorh ..Sekarang tengah ada contest rekrut blogger, cuba la join. Mana tahu dapat hadiah sesat, menang RM50. Hehehehe..ngee..

       Mungkin earning aq tak sebanyak blogger-blogger yg len kowt..yela blog aq ni jarang dijengok oleh org..pembaca tegar pon belom ade lg..tp takperr dengan usaha yg jitu aq pasti blog aq nih mempunyai ramai pembaca-pembaca tegar yg perlu dihantar ke pusat serenti....Ooppss pembaca-pembaca tegar tu bukannyer penagih dadah yerr..heheehe

Tiada ulasan:

Catat Komen

kutukan korang

Related Posts with Thumbnails
Copyright@ Blog ini adalah hak milik Humblemodest